CSO Teleajenul Vălenii de Munte - CSO Tricolorul Breaza 2-1

În această după-amiază, echipa noastră a suferit prima înfrângere din 2014, în deplasare la Vălenii de Munte. Pe un „teren” de fotbal pe care
mingea sărea la aproape orice pasă, ambele echipe au practicat un joc cu mingi lungi, ocaziile fiind, în prima repriză, mai numeroase și mai periculoase în contul gazdelor. În repriza a doua, sub amprenta unui arbitraj cât se poate de modest al lui Bogdan Zahiu, gazdele au deschis scorul în minutul 56, pentru ca, după alte patru minute, să-și dubleze avantajul după un penalty pe care doar arbitrul Zahiu l-a văzut. A urmat o revenire în joc a formației noastre care a redus din diferență prin Duricu și a atacat continuu, ratând o serie de mari ocazii, cea mai importantă prin Vișan, care, în minutul 78, a scăpat singur cu portarul și a trimis cu latul la o palmă pe lângă bară. Este o primă înfrângere dar formația noastră a practicat un joc bun, plăcut ochiului, și își pune speranța că în următoarele meciuri nu va mai repeta greșelile făcute în această partidă.

Marius Vișan și Vasile Stere au aliniat următorul 11: Petrescu - Basma, Soreanu, Brânzea, Nica - Cojocaru, Duricu (cpt.), Fl. Voinea, Urdea - Vișan, Șovăială. Au mai evoluat: Piciorea, Drăgoi, Negotei.

Urmează pentru echipa noastră două partide pe teren propriu: miercuri, 2 aprilie, la ora 16.30, cu CS Păulești, în Cupa României, și duminică, 6 aprilie, la ora 11, cu AFC Fortuna II Poiana Câmpina, în Liga A Prahova.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tricolorul Breaza - AS Tricolor București 4-2