Avancronică: Vișan, față în față cu foștii colegi

CSO Tricolorul Breaza - AFC Fortuna II Poiana Câmpina
Duminică, 6 aprilie 2014, ora 11.00, stadion „Parc” - Breaza

A venit momentul unui nou meci în Liga A pentru formația noastră, care duminică va da piept cu formația AFC Fortuna II Poiana Câmpina. Am pus acest titlu articolului deoarece antrenorul-jucător al formației noastre se va înfrunta nu numai cu satelitul formației Fortuna Poiana Câmpina, ci cu
un număr important de foști colegi pe care antrenorul oaspeților de duminică, tot un fost coleg al lui Vișan, Cătălin Gheorghe, îi va avea la dispoziție. Printre jucătorii ce pot evolua pentru a doua echipă se regăsesc Stroescu, Crosman, Caramalău sau Mircescu, numărul total fiind de 7 jucători care pot evolua atât la prima cât și la a doua echipă și care se vor regăsi în garnitura oaspeților de duminică, deoarece Fortuna Poiana Câmpina va câștiga la „masa verde” meciul cu ACS Făgăraș care ar fi trebuit să se dispute astăzi. Din fericire, nici în lotul nostru nu există probleme de efectiv, ceea ce va permite staff-ului brezean să introducă cel mai bun 11 în teren. Satelitul Fortunei nu a avut un start tocmai fast de retur, nereușind să obțină nicio victorie în Liga A Prahova până în acest moment, dar aceștia au obținut calificarea în sferturile Cupei României după un 3-1 la Brebu. Acest meci este unul extrem de important pentru formația noastră, care, în cazul unei victorii și unui joc favorabil al rezultatelor, poate urca chiar pe locul 12; este, însă, imperios necesar ca jucătorii noștri să joace cu sufletul și cu mare ambiție, căci greșelile de până acum nu mai trebuie repetate în fața unei astfel de echipe. Vă așteptăm în tribune și promitem să luptăm până la ultimul fluier al arbitrului.

Meciul va fi condus de Laurențiu Piciu (Ploiești), asistat de Florin Bureață (Ploiești) și Ionuț David (Podenii Noi). Observatorul jocului va fi Constantin Safta (Iordăcheanu).

Celelalte partide ale etapei a XXI-a:

Avântul Măneciu - CS Ceptura (6-3)
AFC Brebu - Unirea Urlaţi (0-1)
AS Ploieşti - CS Cornu (2-0)
Progresul Drăgăneşti - Rapid Sălciile (2-1)
AFC Astra II - Caraimanul Buşteni (2-0)
Petrolistul Boldeşti - CSO Teleajenul Vălenii de Munte (1-2)
CS Blejoi - AFC Băneşti-Urleta (1-3)
CS Păuleşti - CSO Plopeni (0-0)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tricolorul Breaza - AS Tricolor București 4-2