CSO Tricolorul Breaza - AFC Bănești-Urleta 0-0

În această după-amiază, formația noastră nu a reușit să treacă, pe propriul teren, de echipa AFC Bănești-Urleta, a patra clasată în ierarhia la zi a Ligii A Prahova. Meciul a început mai bine
pentru formația din Bănești, care a avut câteva ocazii importante de a înscrie, formația noastră revanșându-se în cea de-a doua parte a primului act, când Brânzea, Negotei au ratat ocazii bune de a înscrie pentru Tricolorul. În repriza a doua, inițiativa a aparținut din nou formației din Bănești, dar portarul Petrescu a intervenit salvator în două rânduri; cea mai mare ocazie a formației noastre a avut loc în minutul 65, când Urdea a centrat în fața porții dar, rând pe rând, Vișan și Șovăială au trecut pe lângă minge. De menționat și faptul că arbitrul Andrei Moroiță a dorit să iasă în evidență, refuzând un henț clar în poziție de ultim apărător al unui jucător din Bănești, la o fază la care Vișan scăpase singur cu acesta; de asemenea, Moroiță a eliminat ușor doi jucători ai formației noastre, astfel că, în aceste circumstanțe, ne putem declara mulțumiți cu punctul obținut. Pentru formația noastră urmează o deplasare foarte grea, la Păulești. Mulțumim suporterilor care ne-au susținut și îi așteptăm alături de noi în continuare.


Colectivul tehnic brezean a aliniat următorul 11: Petrescu - Drăgoi, Soreanu, Cazan, Brânzea - Duricu (cpt.), Fl. Voinea, Urdea, Negotei - Vișan, Șovăială. A mai evoluat: Cojocaru.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tricolorul Breaza - AS Tricolor București 4-2