CSO Tricolorul Breaza - CS Păulești 0-2

Drumul pentru formația noastră în Cupa României s-a oprit, în această după-amiază. În fața unui public ceva mai redus, fiind o zi lucrătoare, echipa noastră a dat piept cu formația
din Păulești în optimile Cupei României. Meciul a fost început mai bine de păuleșteni care au și deschis scorul în minutul 15. A urmat o perioadă mai echilibrată care a domnit pentru tot restul reprizei, pentru ca în cea de-a doua parte jocul să devină unul mult mai spectaculos. Ocaziile mai mari în cea de-a doua parte au aparținut jucătorilor noștri, care, prin Vișan și Negotei au ratat două mari ocazii de a egala, pentru ca în minutele de prelungiri păuleștenii să marcheze un gol al doilea care contează doar pentru statistică. Jocul a fost, totodată, un bun prilej de a-i da lui Marius Vișan oportunitatea de a vedea la lucru și jucătorii mai puțin folosiți în acest retur, dar și un ultim test înainte de partida deosebit de importantă de duminică, cu AFC Fortuna II.

CSO Tricolorul Breaza a jucat în formula: Ivan (46 D. Constantin) - Piciorea (20 Fl. Voinea), Cazan, Nica, Basma - Vișan, Cojocaru (72 Duricu), Brânzea (cpt), Negotei - Șovăială, Iordache (46 Urdea)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Tricolorul Breaza - AS Tricolor București 4-2