CSO Tricolorul Breaza - Unirea Urlați 4-1

În această după-amiază, formația noastră a reușit o victorie deosebit de importantă în fața formației Unirea Urlați. Scorul final, 4-1, a fost
conturat încă din prima repriză a jocului, când Vișan, încă din primele secunde, urmat de Urdea, Șovăială și Nica au înscris toate cele 4 goluri ale formației noastre. În cea de-a doua repriză, echipa noastră a jucat mai relaxat, relaxare pe fondul căreia oaspeții au reușit să înscrie golul de onoare; în schimb, jucătorii noștri au ratat câteva ocazii bune de a mai înscrie, tabela rămânând înghețată la scorul de 4-1. Este o victorie muncită și importantă pentru formația noastră, pentru care meciurile dificile vor continua. Mulțumim suporterilor prezenți în ciuda vremii nepotrivite și îi asigurăm că vom da totul pe teren pentru a ne îndeplini obiectivul.

În acest meci, Marius Vișan și Vasile Stere au utilizat următoarea formulă: Petrescu - Brânzea, Soreanu, Nica, Drăgoi - Negotei, , Duricu (cpt.), Fl. Voinea, Urdea - Vișan, Șovăială. Au mai evoluat: D. Constantin - Basma, Iordache, Cojocaru.

Următorul meci pentru formația noastră va avea loc pe 25 aprilie, la ora 17.00, în deplasare, împotriva echipei CSO Plopeni.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tricolorul Breaza - AS Tricolor București 4-2