Amical: CSO Tricolorul Breaza - Dinamo II București 2-3

În această după-amiază, formația noastră și-a continuat seria de amicale în fața satelitului formației Dinamo București, care evoluează în Liga a III-a. Meciul a fost început
mai bine de oaspeți, care au luat un avantaj de două goluri în primele 20 de minute, dar formația noastră a revenit în joc, restabilind egalitatea până la pauză, prin golurile marcate de Vișan (min. 35) și Șovăială (min. 43). În repriza a doua, datorită prospețimii fizice - având la dispoziție un lot de aproape 30 de fotbaliști, oaspeții au reușit golul cu numărul 3, tabela înghețând în ciuda oportunităților bune existente atât de o parte, cât și de cealaltă. Lăsând la o parte rezultatul partidei, putem spune că a fost un test util, din care ambele echipe au avut de învățat, lăsând o impresie bună și celor 250 de spectatori prezenți la meci.

CSO Tricolorul Breaza: D. Constantin - Negotei, Soreanu, Basma, Piciorea, Brânzea, Urdea, Bunea, Vintilă, Vișan, Șovăială. Au mai evoluat: Petrescu - Duricu, G. Radu, Lupescu, Mușea, Cârciu, Iordache.

Pentru formația noastră urmează un program de antrenamente, urmând ca în perioada următoare să fie antamate și alte partide de verificare.

Pentru o galerie foto de la meci, vizitați pagina noastră de facebook

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tricolorul Breaza - AS Tricolor București 4-2