AFC Brebu - CSO Tricolorul Breaza 0-2

Sâmbătă după-amiază, formația noastră a efectuat deplasarea la Brebu, pentru a da piept cu localnicii de la AFC. Meciul a început mai bine pentru formația noastră,
care a marcat în minutul 2, prin Vintilă, reușită anulată însă pe motiv de off-side. Au urmat încă două ocazii importante pentru formația noastră, dar lipsa de inspirație a jucătorilor noștri a făcut ca scorul să rămână 0-0. Gazdele au răspuns printr-o bară, în minutul 29, și o lovitură de cap ce a trecut puțin pe lângă poarta lui Petrescu, peste alte câteva minute. Finalul de repriză a fost unul excelent pentru formația noastră: în minutul 42, Duricu profită de o greșeală a unui fundaș advers și îl angajează pe Vișan care șutează din interiorul careului în vinclul porții adverse, iar 3 minute mai târziu, după o lovitură liberă executată de același Duricu, Vintilă a dublat avantajul formației noastre. În repriza a doua jocul s-a răcit, iar formația noastră și-a conservat excelent avantajul obținut în prima repriză, reușind, totodată, să câștige primele puncte în deplasare din acest sezon; victoria este una importantă și pentru moralul jucătorilor noștri, care vor evolua, în runda următoare, pe teren propriu, cu nou-promovata Unirea Cocorăștii Colț. Mulțumim suporterilor prezenți la stadion!

CSO Tricolorul Breaza: Petrescu - Coman, Basma, Soreanu, Brânzea, Duricu (cpt.), Vintilă (87 Cârciu), Bunea, Negotei (83 Mușea), Vișan (75 Urdea), Șovăială (89 Drăgoi). Nu au evoluat: D. Constantin - Fl. Voinea.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog