Petrolistul Boldești - CSO Tricolorul Breaza 1-0

A marcat: Ene 48
Petrolistul Boldești: A. Petre - Lișiță, D. Petre, Ionescu (46 Bădu), Nincă, Micu (cpt.), M. Tudor, Bencea, Bridinel (59 Bociu), Ene, D. Nae (65 Cioc). Antrenori: Marian Ilie (principal), Marius Rădulescu (secund)
CSO Tricolorul Breaza: Petrescu - Negotei, Basma, Soreanu, Brânzea (74 Cârciu), Duricu (cpt.), Bunea, Mușea, Vintilă, Șovăială, Vișan. Antrenori: Marius Vișan (principal), Vasile Stere (secund)
Arbitri: Mădălin Marinescu (Ploiești) - Doru Petre (Bucov), Marian Ciubuc (Ploiești). Observator: Stelian Achimescu (Ploiești)

În această după-amiază, formația noastră a efectuat prima deplasare din acest sezon, la Boldești, pe terenul uneia din echipele favorite la promovare, Petrolistul.
Gazdele au dominat întâlnirea din punct de vedere teritorial, dar prima ocazie a partidei i-a aparținut lui Vișan, care, angajat după o lovitură liberă, a trimis o lovitură de cap din 6 metri, dar A. Petre a respins; gazdele au răspuns prin căpitanul Micu, care a trimis puternic o lovitură liberă de la 25 de metri, Petrescu opunându-se. Repriza a doua a început bine pentru boldeșteni, care au deschis scorul în minutul 48, prin Ene, care a trimis cu capul în plasă din 10 metri, coechipierii săi ratând și alte câteva șanse de gol. Formația noastră ar fi putut, și ea, să egaleze în două rânduri, odată chiar prin portarul Petrescu, a cărui degajare a fost apreciată greșit de portarul advers, care a respins totuși în corner, acesta fiind urmat de Vișan, care a preluat în careu și a tras din apropierea porții dar A. Petre a anticipat și a prins. Deși am pierdut pentru prima dată în acest sezon, jocul formației noastre a fost unul plăcut și apreciat. Pentru echipa noastră urmează, marți, un nou meci, de la ora 18.00, pe teren propriu, cu CSO Teleajenul Vălenii de Munte, așa că vă așteptăm la stadion!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tricolorul Breaza - AS Tricolor București 4-2