CS Păulești - CSO Tricolorul Breaza 4-2

La ultima apariție din 2014, formația noastră s-a deplasat la Păulești, pe terenul celei de-a doua clasate, echipa locală CS. Partida s-a disputat pe un
teren cu un strat subțire de zăpadă, dar jocul a fost, per ansamblu, unul spectaculos. Deși început sub semnul echilibrului, meciul s-a rupt în minutele 37 și 39, când gazdele au lovit de două ori, stabilind scorul pauzei. Repriza a doua a fost începută de echipa noastră cum nu se putea mai rău, Bunea fiind eliminat; cu toate acestea, Vișan a redus din diferență, pentru 2-1, readucându-i pe jucătorii noștri în meci. Profitând, însă, de eliminarea lui Bunea, gazdele s-au desprins la 4-1, pentru ca la faza imediat următoare golului al patrulea, Vișan să stabilească scorul final, 4-2 pentru CS Păulești. În ciuda acestei victorii a gazdelor, o victorie meritată de altfel, formația noastră termină turul de campionat pe locul 4, o poziție binemeritată, pentru care fiecare jucător a muncit foarte mult, și pe care sperăm cel puțin să o păstrăm și după returul de campionat. Primul 11 utilizat de Marius Vișan a fost: Petrescu - Basma, Soreanu, Coman, Voinea, Duricu (cpt.), Bunea, Mușea, Țigănuș, Șovăială, Vișan. Au mai evoluat: Brânzea, Urdea.

În următoarea săptămână, veți avea, zilnic, de luni până vineri, parte, de un articol tematic legat de turul de campionat ce tocmai s-a încheiat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog