AS Mislea - CSO Tricolorul Breaza 2-3

Formația noastră a reușit, astăzi, să obțină prima victorie din 2015, în deplasare, într-o partidă amicală la Mislea, cu formația locală. Deși inițial se prevăzuse ca în această săptămână să nu aibă
loc niciun meci amical, până la urmă, pe ultima sută de metri, stafful tehnic brezean a stabilit un amical cu formația din Mislea, clasată pe locul al șaselea al Ligii B Prahova, Seria Vest. Oponenții noștri au practicat un joc curajos, așezându-se pe două linii, încercând să respingă atacurile jucătorilor noștri - ajutați și de condiția precară a terenului și de vântul puternic -, și așteptând oportunități de a pleca pe contraatac. La pauză, tabela arăta un alb 0-0, repriza a doua fiind dominată, însă, copios de jucătorii noștri, care au înscris de 3 ori și au ratat cel puțin 6-7 mari ocazii de gol dintre care două bare, ambele ale lui Șovăială, precum și având două goluri anulate. De remarcat că formația gazdă a reușit să egaleze în două rânduri, la 1-0 și 2-1, dar, până la urmă, superioritatea jucătorilor noștri și-a spus cuvântul, ambele grupări considerând meciul ca unul reușit, din care au avut ce învăța. Pentru „tricolori” au punctat Vintilă (min. 60) și Vișan (min. 80 și 87). Felicităm adversarii noștri pentru jocul de astăzi și le urăm succes în returul competițional.


În acest meci, Marius Vișan și secunzii săi au mizat pe următorii jucători: Petrescu - Cârciu, Soreanu, Basma, Neagu, Brânzea, Urdea, Drăgoi, Mușea, Vintilă, Șovăială. Au mai evoluat: D. Constantin - R. Coman, A. Coman, Duricu, Vișan, Bunea, Țigănuș.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog