Amical: CSO Tricolorul Breaza - AFC Bănești-Urleta 4-3

Formația noastră a reușit o nouă victorie în seria de amicale ce preced startul sezonului 2015-2016, scor 4-3, cu finalista fazei județene a
Cupei României din sezonul precedent, AFC Bănești-Urleta. Deși oaspeții au început mai tare jocul și au condus din primele minute cu 1-0 și au mai avut câteva ocazii bune, jucătorii brezeni și-au menținut concentrarea, au echilibrat jocul și până la pauză au înscris de trei ori în poarta adversă, prin Vișan (2) și Bunea din penalty, ratând și ei ocazii bune de a majora diferența de scor. În partea a doua, jocul a fost, de asemenea, echilibrat ca ocazii, băneștenii reușind, prima dată, să reducă din diferență pentru 3-2, ecartul fiind însă refăcut prin reușita tânărului Marius Duricu; spre final, echipa oaspete a stabilit scorul final, 4-3 pentru „tricolori”.
Marius Vișan a aliniat următorul prim 11: Iscru - Soreanu, Basma, Neagu, Grigoraș, Fl. Voinea, Chivu, A. Duricu, Bunea, Vișan, Vintilă. Au mai evoluat: D. Constantin - Mușea, Cârciu, M. Duricu, I. Călin, Anghel.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog