Amical: CSO Tricolorul Breaza - Pro Progresul București (juniori A) 12-2

În această dimineață, CSO Tricolorul a câștigat de o manieră categorică prima partidă de verificare din pregătirea de vară, scor 12-2, cu formația de juniori A a bucureștenilor de la Pro Progresul. Jocul a fost dominat de la un capăt la altul de gruparea noastră, pentru care au
punctat Vintilă (4), Vișan (3), Bunea (2 - 1 din penalty), Neagu, Alexe și Urdea. În ciuda faptului că adversarul de astăzi a fost mai mult un sparring-partner pentru formația noastră, relațiile de joc dezvoltate în sezonul trecut și-au spus cuvântul, astfel că pe lângă cele 12 goluri marcate, brezenii au mai ratat o serie de ocazii incredibile, evidențiindu-i, de multe ori, și pe portarii bucureștenilor. Următoarea partidă amicală va avea loc joi, la Provița, cu formația locală AS EmiPop Vulturii.

CSO Tricolorul Breaza: D. Constantin - Grigoraș (AFC Bănești-Urleta), Neagu, Soreanu, Cârciu, Chivu, A. Duricu, M. Duricu, Alexe, Urdea, Vintilă. Au mai evoluat: Gh. Constantin - Coman, Bunea, Vișan, Voinea, Mușea, Jinga.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog