AS Tufeni - CSO Tricolorul Breaza 1-0

În această dimineață, formația noastră a pierdut a doua deplasare a acestui sezon, scor 0-1, cu AS Tufeni, într-un meci contând pentru etapa a III-a a Ligii A Prahova. Meciul a fost început mai bine de gazde, deși
formația noastră - cu trei absențe importante în lot (Brânzea, Andrei Duricu și Stan) a dominat teritorial primele minute, iar cei dintâi și-au și creat cele mai mari ocazii de gol ale primei părți, prin Comnoiu și Brebenel, ultimul lovind chiar bara porții lui Iscru, în timp ce formația noastră a replicat palid, cea mai mare ocazie având-o Vintilă, care, după un corner, a trimis din 4 metri peste poarta lui Ionescu. Repriza a doua a fost, de asemenea, începută mai bine de formația din Tufeni, dar, după două ocazii mari ratate de aceștia la poarta lui Iscru, Comnoiu a reușit să marcheze dintr-o fază ce nu anunța nimic, șutând dintr-o poziție neașteptată, cu stângul, mingea lovind bara și apoi scurgându-se în plasă. După gol, formația noastră nu a dat înapoi, ba chiar și-a trecut în cont ocazii de gol extrem de importante, prin Bunea, care a catapultat o lovitură liberă de la 20 de metri în bara transversală, cât și prin Urdea și Vintilă, care au ratat de puțin ținta, gazdele reușind, până la urmă, să închidă jocul, și, în final, și tabela. Este o înfrângere care vine greu, înainte de o altă partidă dificilă, pe teren propriu, cu cealaltă nou-promovată, Unirea Urlați, dar totodată, ca și orice altă înfrângere, vine ca o lecție din care jucătorii noștri trebuie să tragă învățămintele și să nu repete greșelile din acest joc.

CSO Tricolorul Breaza: Iscru - Neagu, Soreanu, Basma, Fl. Voinea, Irimescu, Bunea (cpt.), Chivu, Alexe, Urdea, Vintilă. Au mai evoluat: Cârciu, M. Duricu, Mușea.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tricolorul Breaza - AS Tricolor București 4-2