CSO Tricolorul Breaza - AFC Brebu 2-1

Formația noastră a reușit, în această dimineață, o a doua victorie stagională, în fața grupării AFC Brebu, penultima clasată a Ligii A Prahova în acest moment. Partida a început mai bine pentru formația noastră, care a atacat, însă, fără a pune pericol la poarta lui
Stănulescu în primele 15 minute; brebenii au fost, însă, cei care au deschis scorul, în minutul 20, când Bogdan Dumitru a profitat de o pasă greșită a lui Basma și l-a învins cu latul pe Dogaru. „Tricolorii” nu au dat, însă, înapoi, iar insistența acestora a dat și roade, când, în minutul 30, Duricu a centrat perfect pentru Urdea care l-a lobat pe Stănulescu, aducând egalarea pe tabelă. Finalul de repriză a fost unul cu ocazii împărțite de ambele părți, fără mare pericol, însă, pentru niciuna din cele două porți. În partea a doua, trupa brezeană s-a folosit din plin de plusul de prospețime fizică, iar în minutul 56, după o centrare ideală a aceluiași Duricu, Aurel Stan a trimis cu capul fără speranță pentru portarul oaspeților. Și scorul ar fi putut chiar să ia proporții, dacă jucătorii noștri nu ar fi ratat câteva ocazii mari de gol, printre care și o bară a lui Stan. Fluierul final a adus, însă, 3 puncte pe deplin meritate pentru jucătorii noștri, diferența de scor nefiind însă elocventă, întrucât jocul „tricolorilor” a fost, evident, mai bun ca al trupei oaspete, iar, cel puțin pentru moment, brezenii ies din zona minată a clasamentului și abordează cu o încredere mai mare următorul joc de campionat, unul extrem de greu, la Vălenii de Munte. Mulțumim suporterilor prezenți și îi așteptăm în continuare alături de noi!

CSO Tricolorul Breaza: Dogaru - Brânzea, Basma (46 Soreanu), Neagu, Fl. Voinea, Urdea (46 Bej), Chivu, A. Duricu (cpt.), Alexe (70 M. Duricu), Vintilă, Stan (90+1 Mușea).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog