CSO Plopeni - CSO Tricolorul Breaza 2-0

Sâmbătă dimineața, pe gazonul excelent al stadionului „Gheorghe Șilaev” din Plopeni, formația noastră a dat replica localnicilor de la CSO. Deși „tricolorii” au practicat, în prima
repriză, un joc de calitate, gazdele au deschis scorul printr-un...autogol, al lui Brânzea, în minutul 28, dominând teritorial ultimele minute ale reprizei. Și în partea a doua a jocului, brezenii și-au împărțit ocaziile de gol cu gazdele, doar cei din urmă reușind să mai puncteze odată, în ultimele minute, tot printr-un autogol, al lui Georgescu, „înger și demon” pentru „tricolori” după ce, în etapa precedentă, a marcat golul victoriei cu Astra II. Este o înfrângere înregistrată în fața unui adversar bun, cu jucători care au evoluat chiar la nivel de Liga I, dar formația noastră privește această înfrângere ca pe o lecție și speră să îndrepte erorile din acest meci sâmbătă, când, în Parcul Brâncoveanu, elevii lui Florin Stăncioiu vor primi pe AS Tufeni.
CSO Tricolorul Breaza: Iscru - Brânzea (46 Mușea), Neagu, Georgescu, Vlaicu, Chivu (Urdea 66), A. Duricu, Țigănuș (46 Codreanu), A. Coman, Modrișan, Vintilă (46 Negotei). Antrenor: Florin Stăncioiu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tricolorul Breaza - AS Tricolor București 4-2