CSO Tricolorul Breaza - AS Tufeni 1-1

Formația noastră rămâne neînvinsă în acest an pe teren propriu, după o remiză, 1-1, cu AS Tufeni, ocupanta locului al șaptelea al Ligii A Prahova. Deși jocul s-a disputat pe o ninsoare care s-a
întins pe toată durata partidei, cei 22 de jucători au oferit, per ansamblu, un joc spectaculos și apreciat, cu precădere în partea a doua a jocului. În prima repriză, șansele mai mari au aparținut oaspeților, care s-au lovit, însă, de fiecare dată, de imprecizia la finalizare, în timp ce „tricolorii” au avut oportunități mai răzlețe de a marca. În repriza a doua, însă, antrenorul Florin Stăncioiu a mutat inspirat, introducându-i pe Urdea și Negotei, jocul luând o altă turnură. Mai întâi, în minutul 47, Negotei a trimis un șut de la 25 de metri puțin peste poarta adversă, pentru ca, trei minute mai târziu, Brânzea să trimită o centrare înșelătoare care a fost aproape să intre în poartă. Golul plutea în aer, astfel că, în minutul 55, Brânzea a executat o lovitură liberă, apărarea gazdelor a respins până la Negotei, aflat la 16 metri de poartă, care a tras direct la colțul din stânga jos al porții gazdelor, deschizând scorul. Și tricolorii ar fi putut, chiar, să tranșeze meciul, câteva minute mai târziu, dar Vintilă, singur cu portarul advers, a șutat din 9 metri pe lângă bară. Și, cum ocaziile se răzbună, în minutul 70 atacantul advers Brebenel a scăpat de Georgescu și a egalat cu un șut din apropiere. Mai apoi, fiecare trupă a încercat să-și apropie victoria, pentru „tricolori” ratând Brânzea, Urdea sau Negotei, în timp ce oaspeții au obținut o lovitură de pedeapsă destul de ușor acordată, în minutul 88, la care, însă, căpitanul gazdelor, Brașoveanu, l-a evidențiat pe Iscru care a respins execuția la semiînălțime din partea dreaptă a porții. Fluierul final a adus un punct pentru formația noastră, un punct important, dar rămânem cu regretul că un gol marcat după cel de 1-0 ar fi putut da altă turnură meciului.

CSO Tricolorul Breaza: Iscru - Vlaicu (46 Negotei), Neagu, Georgescu, Brânzea (cpt.), R. Coman, Codreanu (46 Urdea), Chivu, Țigănuș (60 Mușea), Modrișan (77 Alexe), Vintilă. Rezerve neutilizate: Dogaru - Soreanu, M. Duricu. Antrenor: Florin Stăncioiu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog