CSO Tricolorul Breaza - Astra II Ploiești 1-0

Formația noastră a redebutat cu dreptul și în Liga A Prahova, reușind să câștige „italienește”, scor 1-0, cu gruparea Astra II Ploiești, într-un joc în care brezenii au avut, în față, o echipă formată
numai din juniori (unii născuți chiar în anul 2000), dar cu o pregătire fizică ireproșabilă și ajutați de câțiva jucători care se antrenează cu prima echipă, condusă de Marius Șumudică (Moise, Răileanu sau Nicorescu). Începutul de joc a fost mai bun pentru oaspeți, care au avut în minutul 7 o mare ocazie de a deschide scorul, dar Iscru a scos incredibil în corner. Mai apoi, deși oaspeții au păstrat posesia, formația noastră a trecut la cârma jocului și a fost aproape în mai multe rânduri să deschidă scorul, prin Vintilă, în trei rânduri, și Modrișan, dar aceștia s-au lovit, de fiecare dată, de imprecizie sau de exactitatea portarului advers, astfel că la cabine s-a intrat cu un rezultat alb. În repriza a doua, însă, oaspeții nu au mai contat aproape deloc în joc, iar brezenii s-au aruncat tot mai mult în atac, incursiunile lor fiind răsplătite în minutul 75, atunci când, după un corner, Georgescu s-a înălțat și a așezat mingea în plasa porții adverse. Scorul putea chiar să ia proporții după câteva minute, când Vali Urdea a preluat o minge, a întors de trei ori un jucător advers și a șutat sub bară, dar portarul Nedelcu a respins senzațional. Fluierul final a adus pentru „tricolori” 3 puncte muncite și pe deplin meritate, care mai liniștesc, cel puțin momentan, apele, la nivelul formației pregătite de Florin Stăncioiu, care, în etapa următoare, va evolua în deplasare, la Plopeni, pe 13 martie, de la ora 11.
Florin Stăncioiu a început jocul cu Astra II în următoarea alcătuire: Iscru - Vlaicu, Georgescu, Neagu, Brânzea (cpt.), A. Duricu, Țigănuş, Chivu, Coman, Modrişan, Vintilă. Au mai evoluat: Urdea, Codreanu, Mușea, M. Duricu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog