Cupa României: Rapid Sălciile - CSO Tricolorul Breaza 0-3

Marți, în Cupa României, formația noastră a reușit să obțină o calificare categorică, învingând la scor de neprezentare gruparea de Liga B Prahova Rapid Sălciile, după o repriză secundă foarte bună pentru elevii lui
Florin Stăncioiu. Jocul de la Sălciile a început modest, slab pentru ambele formații, în prima repriză niciuna din cele două combatante neavând ocazii importante de poartă. La pauză, însă, tehnicianul brezean a avut o discuție „serioasă” cu fotbaliștii săi, care au intrat mult mai motivați în teren și, la un minut de la reluare, au deschis scorul prin Chivu, același jucător marcând de alte două ori și asigurând o calificare pe deplin meritată pentru formația tricoloră, care pregătește în liniște deplasarea de la Brebu, din care speră să se întoarcă cu un rezultat favorabil. De menționat și faptul că meciul de la Sălciile a reprezentat debutul la seniori pentru 3 tineri jucători de perspectivă din grupele de juniori ale clubului.
CSO Tricolorul Breaza: Dogaru - Neagu, Soreanu (cpt.), Georgescu, Vlaicu, Chivu, Mușea, R. Coman, Modrișan, M. Duricu, Urdea. Au mai evoluat: Cazan, M. Anghel, I. Andrei, B, Petre, ultimii trei fiind juniori născuți în anii 1999-2000.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tricolorul Breaza - AS Tricolor București 4-2