Teleajenul Vălenii de Munte - CSO Tricolorul Breaza 4-3

Meci extrem de disputat, spectaculos și tensionat astăzi, la Vălenii de Munte, între gruparea brezeană și gazdele de la Teleajenul, încheiat cu câștig de cauză pentru aceștia, scor 4-3.
Dificultățile au apărut încă dinaintea jocului, Florin Stăncioiu având, din pricina numeroaselor absențe din lot, probleme în a alcătui un prim 11 competitiv. Partida a început într-o notă de echilibru, prima ocazie mai serioasă aducând și golul, în minutul 22, când Ovidiu Gheorghe a avut o incursiune pe partea dreaptă, a centrat în careu, iar Ghiță a profitat de neatenția defensivei oaspete și a șutat cu stângul din 14 metri pe sub portarul Șerban. Replica gazdelor a venit imediat, prin Micu, care a trimis însă peste dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, iar 5 minute mai târziu prin Cruceru, care a șutat din 5 metri după o centrare bună de pe stânga, dar Toma a reținut. Până la pauză, însă, gazdele au restabilit egalitatea, după o fază colectivă de atac finalizată de Cruceru cu un lob peste Toma, care nu a mai putut interveni. Începutul părții secunde a fost unul de coșmar pentru elevii lui Stăncioiu, care s-au văzut conduși cu 3-1 în numai 10 minute de la startul reprizei a doua, goluri reușite de Micu, din penalty, și Cruceru. Cu toate acestea, tricolorii nu s-au dat bătuți și au revenit în joc prin reușita lui Vișan, după o cursă de senzație, pentru ca la 5 minute distanță, după o ieșire hazardată a lui Șerban, Ghiță să trimită un șut de la 15 metri în plasa porții adverse, restabilind egalitatea. Mai apoi, însă, meciul s-a stins, până în minutul 87, când „centralul” Eduard Neagu a ținut morțiș să „iasă în evidență”, dictând un penalty văzut numai de el și transformat de același Micu pentru 4-3. După aspectul general al jocului, însă, formația noastră se poate declara nemulțumită de rezultatul obținut, și abordează meciul de etapa viitoare, cu Avântul Măneciu, cu mare nevoie de victorie.
CSO Tricolorul Breaza: Toma - Manta, Damian (61 Călin), Ov. Gheorghe (cpt.), Moldoveanu - Dumbărescu - Duricu, Mușea (40 Ad. Ilie), Ghiță, Albină - Vișan. Antrenor: Florin Stăncioiu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tricolorul Breaza - AS Tricolor București 4-2