Petrolistul Boldești - CSO Tricolorul Breaza 1-1

Deși în runda precedentă a pierdut la scor de forfait, 0-3, pe terenul băneștenilor, trupa brezeană și-a dorit - și a și reușit - să demonstreze că acest rezultat a fost unul accidental; astfel, aceștia
au reușit, după un joc foarte bun, să revină la Breaza cu un punct, dintr-o deplasare extrem de dificilă, la Boldești, pe un teren de unde foarte greu se pot culege puncte. În ciuda a două absențe extrem de importante din angrenaj - Zamfir și Brânzea - gruparea noastră a jucat curajos, a reușit să deschidă scorul prin Mădălin Vișan, care, angajat de Ghiță, l-a culcat pe portarul advers și a trimis în plasă, scor ce s-a menținut pe tabelă până în repriza a doua, atunci când gazdele au egalat, în minutul 65, dintr-o lovitură de pedeapsă. Per ansamblu, jocul a fost dominat teritorial de gazde, dar ocaziile cele mai mari au aparținut brezenilor, care au irosit minim patru ocazii extrem de importante, printre care o bară a aceluiași Vișan și o minge respinsă de boldeșteni de pe linia porții. Un punct extrem de important pentru formația noastră, care își consolidează poziția de la jumătatea ierarhiei și așteaptă revenirea pe teren propriu etapa următoare, atunci când în „Parc” va poposi CS Păulești.
Formula aliniată astăzi de Florin Stăncioiu a fost: Toma - Moldoveanu, Dumbărescu, Damian, Manta, Albină, Ov. Gheorghe, Ghiță, Duricu, Vișan, Șovăială. Au mai evoluat: Mușea, Călin.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog