CSO Tricolorul Breaza - Unirea Teleajen 7-0

Galop de sănătate ieri pentru „tricolorii” brezeni care au dispus categoric, scor 7-0, de ocupanta poziției a 14-a, Unirea Teleajen, într-o partidă tranșată deja din prima repriză, la finalul căreia tabela arăta deja un avantaj de 5 goluri pentru
gruparea lui Florin Stăncioiu, reușitele aparținând lui Ghiță 13 (a transformat un penalty obținut de Șovăială), Albină 23 (a șutat cu stângul din 14 metri după o centrare a lui Vișan), Ov. Gheorghe 25 (după o minge respinsă, a tras cu putere pe jos din marginea careului), Șovăială 29 (a catapultat mingea în plasă din 7-8 metri după o altă centrare excelentă a lui Vișan) și Duricu 43 (șut din 14 metri în plasa laterală), totodată aceștia ratând cel puțin alte cinci ocazii uriașe de gol. În repriza a doua, deși gazdele au redus turațiile și au permis celor de la Unirea să-și creeze ocazii de gol, atât Toma cât și Jilavu au închis poarta tricoloră, în timp ce de înscris au făcut-o...tot brezenii, prin Ghiță, în minutul 69 (corner executat de Manta și balon catapultat din 6 metri cu capul în plasa porții adverse) și Duricu, în ultimul minut de joc (cursă de senzație de 50 de metri finalizată cu un șut cu stângul, din 16 metri, direct în vinclul porții adverse). O victorie pe deplin meritată de tricolorii brezeni, care așteaptă acum cu maximă încredere un joc dificil, în deplasare, cu CSO Măgura Slănic.
Florin Stăncioiu a folosit următoarea formulă: Toma (60 Jilavu) - Manta, Dumbărescu, Ov. Gheorghe (46 Damian), Brânzea, Albină (46 Mușea), Zamfir (46 Moldoveanu), Duricu, Vișan, Ghiță, Șovăială. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog