Avântul Măneciu - Tricolorul Breaza 3-2

În această dimineață, echipa noastră și-a încheiat, din păcate, seria de jocuri fără înfrângere, pierzând la limită, 3-2, pe terenul unei grupări cu tradiție la nivel județean, Avântul Măneciu. Meciul a fost început mai bine de gazde, care au și deschis scorul, formația brezeană reușind să egaleze, însă, până la pauză, prin Șovăială, care a așezat o
minge de la 25 de metri în plasa porții adverse; ba chiar brezenii au preluat conducerea în partea secundă, după ce Ghiță a executat înșelător o lovitură liberă iar un apărător advers a trimis mingea în proprie poartă. Gazdele nu au depus însă armele și au profitat de retragerea inexplicabilă a jucătorilor noștri, reușind să întoarcă jocul în favoarea lor, câștigând cu 3-2, „tricolorii” nereușind egalarea pe final, după ce arbitrul Safta nu a văzut un henț clar în careul gazdelor în minutul 90 iar, la ultima fază de joc, mânecenii au respins o minge de pe linia porții. Este o înfrângere grea pentru brezeni, care trebuie să strângă rândurile și să obțină, în runda următoare, maxim de puncte din jocul cu CS Ceptura, de pe propriul teren.
Florin Stăncioiu a utilizat azi următoarea formulă: Toma - Brânzea, Ov. Gheorghe (cpt.), Dumbărescu, Manta, Zamfir, M. Duricu, Ghiță, Vișan, M. Ivan, Șovăială. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog