CS Blejoi - Tricolorul Breaza 1-1

În această după-amiază, formația noastră s-a deplasat la Blejoi, pentru a înfrunta liderul detașat la zi al întrecerii județene de elită; gazdele partidei de astăzi veneau după o victorie cu 2-0 împotriva locului 2, CS Păulești, care a
tranșat în mare măsură lupta pentru primul loc, meciul din etapa curentă fiind văzut, în special în presa sportivă județeană, ca unul în care „se punea doar problema scorului”, blejoienii fiind considerați cert favoriți. Pe o vreme excelentă pentru fotbal, jocul a început cu o perioadă de tatonări, gazdele încercând să arunce multe mingi pe flancuri, dar găsind, de fiecare dată, o defensivă bine coordonată la post; de altfel, prima ocazie mai serioasă de gol a apărut în minutul 31, atunci când V. Iordache a trimis un șut bun din interiorul careului de 16 metri, prins cu oarece dificultate de către Toma. Partea a doua a jocului a fost, însă, mult mai animată, fiind începută perfect de formația noastră, care a deschis scorul prin Iustin Șovăială, în minutul 47, acesta reluând din apropiere un corner excelent bătut de Manta, după ce, cu o fază înainte, Adrian Gheorghe parase șutul din 5 metri al lui Albină, bine angajat de Vișan. Perioada foarte bună a grupării noastre a continuat, Zamfir având șansa de a dubla avantajul brezenilor în minutul 60, dar trimițând puțin pe lângă, cu stângul, dintr-o situație favorabilă, în timp ce Dumbărescu a trimis, un minut mai târziu, o torpilă de la 35 de metri care l-a găsit, însă, la post pe goalkeeperul advers; între marile șanse ale brezenilor, s-a intercalat, în contul gazdelor, ocazia mare de gol a lui Rudaru, care a trimis moale spre poartă dintr-o situație favorabilă, în minutul 57. Blejoienii și-au continuat asaltul disperat către egalare și au obținut o lovitură de pedeapsă în minutul 79, transformată de Adrian Vintilă, aceștia având chiar șansa victoriei în ultimul minut, atunci când lovitura liberă de la 16 metri executată de același Vintilă a fost deviată de zidul brezean pe lângă vinclul lui Toma. De menționat și faptul că ambele grupări au terminat jocul în „10”, Bojoagă ieșind accidentat de la gazde după ce antrenorul Răzvan Vlad epuizase toate modificările, iar Alexandru Brânzea fiind eliminat în prelungiri după ce a încasat două cartonașe galbene. Este un punct muncit pentru formația noastră, obținut în fața grupării care va reprezenta județul Prahova la barajul pentru Liga a III-a, fapt ce arată, din nou, că rezultatele din primele runde ale returului au fost accidente nefericite; cu toate acestea, jucătorii brezeni trebuie să rămână conectați și cu picioarele pe pământ, următorul joc urmând a avea loc miercuri, la Berceni, în șaisprezecimile „Cupei”.
Tricolorul Breaza: Toma - Brânzea, Dumbărescu, Ov. Gheorghe (cpt.), Manta, Zamfir, A. Duricu (46 Albină), Negotei, M. Duricu, Vișan, M. Ivan (46 Șovăială). Rezerve neutilizate: Jilavu - S. Ivan, Damian, Călin. Antrenor: Florin Stăncioiu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog