CS Cornu - Tricolorul Breaza 2-5

În această după-amiază, echipa noastră a efectuat deplasarea la Cornu, în vederea disputării etapei restante, a XVIII-a, amânată în urmă cu o săptămână din cauza condițiilor meteo. Privit cu circumspecție de stafful brezean, în special datorită rezultatelor din acest retur, precum și
datorită remizei obținute de corneni în tur la Breaza, partida a fost începută perfect de jucătorii brezeni, care, în minutul 20, conduceau deja cu 2-0, prin reușitele lui Șovăială, care l-a executat pe portarul advers de la 20 de metri, și Sergiu Ivan, care a înscris senzațional, bară-gol, dintr-o poziție imposibilă. Gazdele nu au acuzat, însă, șocul, și au egalat rapid la 2, stabilind, astfel, și scorul pauzei. În schimb, față de jocurile precedente, „tricolorii” au reușit o repriză a doua de senzație, punctând de 3 ori, prin Dumbărescu - care a pus capul din 6 metri după o centrare din lovitură liberă, Marius Duricu - care a catapultat mingea în plasă direct din corner, și Negotei, acesta din urmă învingându-l pe portarul advers din două încercări; rezultatul final, un categoric 5-2, ne scutește de alte comentarii, jucătorii brezeni așteptând, astfel, mai relaxați, deplasarea din următoarea etapă, de la Blejoi, acolo unde vor da piept cu liderul ierarhiei la zi.
Tricolorul Breaza: Toma - Dumbărescu, Damian, Ov. Gheorghe (cpt.), Manta, M. Duricu, Zamfir, Vișan, S. Ivan, M. Ivan, Șovăială. Au mai evoluat: Călin, Negotei, Albină.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog