Cupa României, șaisprezecimi de finală: CSC Berceni - Tricolorul Breaza 2-3


În această după-amiază, gruparea noastră s-a deplasat la Berceni, pentru a disputa una dintre partidele restante din faza șaisprezecimilor Cupei României, care nu s-a putut juca la începutul lunii martie din cauza condițiilor meteo precare. Adversara „tricolorilor” a fost echipa clasată pe
poziția a treia în ierarhia Superligii B Prahova, CSC Berceni. Jocul a început cu mingi aruncate de ambele părți, prima ocazie mai importantă aparținând gazdelor, în minutul 10, atunci când un șut din afara careului a ocolit de puțin poarta lui Jilavu. Brezenii au replicat prin M. Ivan, care a trimis un șut slab spre poartă în minutul 18, deschizând scorul 5 minute mai târziu, prin Zamfir, care a finalizat cu un șut la colțul lung o cursă personală de 40 de metri. Gazdele nu au acuzat, însă, șocul, și au egalat în minutul 23, având chiar șansa de a prelua conducerea, Jilavu reușind să scoată din vinclu o lovitură liberă bătută înșelător din 22 de metri lateral stânga, traiectoria mingii fiind influențată și de vânt. Cei care au înscris totuși au fost brezenii, prin Șovăială, care, angajat de Albină, a preluat în careul advers și a trimis, din voleu, direct în vinclul porții gazdelor. Repriza a doua a început excelent pentru formația brezeană, care și-a mărit avantajul la două goluri în minutul 48, prin Vișan, care a îndeplinit o formalitate după centrarea de manual a lui Marius Duricu, din corner. Brezenii au ratat, apoi, o mulțime de ocazii de a închide meciu, prin Ivan, Vișan, Șovăială sau Albină, bercenarii reducând din diferență în minutul 70 și agățându-se de egalare, insuficient însă. Astfel, formația noastră a obținut o victorie mai clară decât o arată scorul, dar, totodată, o victorie muncită, în fața unui adversar care și-a vândut scump pielea. Mulțumim gazdelor pentru ospitalitate și le dorim mult succes mai departe, urmând, pentru jucătorii brezeni, un duel dificil sâmbătă, atunci când în „Parc” vor sosi echipierii Teleajenului Văleni.

Tricolorul Breaza: Jilavu (46 Toma) - Manta, Damian, Ov. Gheorghe (cpt), Negotei, Zamfir, M. Duricu, S. Ivan (46 Vișan), Albină, M. Ivan (88 Călin), Șovăială. Antrenor: Florin Stăncioiu.

Rezultatele complete ale fazei șaisprezecimilor județene ale „Cupei”:

Petrolul Ologeni - AFC Bănești-Urleta 2-5
Rapid Sălciile - CS Ceptura 8-2
Viitorul Puchenii Mari - CSO Plopeni 3-3 d.p., 4-2 d.l.d.p.
Știința Albești - Unirea Urlați 1-4
Muntenii Câmpina - AFC Brebu 2-4
AS Starchiojd - Măgura Slănic 3-0
Real Rio Cocoșești - Petrolul 95 Ploiești 3-0
CS Brazi Negoiești - CS Păulești 0-4
Voința Vărbilău - Teleajenul Vălenii de Munte 2-6
Brădetul Ștefești - Avântul Măneciu 2-2, 3-3 d.p., 2-4 d.l.d.p.
CS Mănești Băltița - Petrolistul Boldești 1-6
Rapid Mizil - Unirea Teleajen 0-3
Unirea Brătești - Cetatea Coada Izvorului 0-3
Viitorul Provița de Sus - CS Cornu 2-6
CS Brazi Popești - CS Blejoi, 14 aprilie, ora 11:00

Comentarii

Postări populare de pe acest blog