Tricolorul Breaza - Teleajenul Vălenii de Munte 2-0

În această după-amiază, formația noastră a reușit să obțină o nouă victorie, extrem de importantă, în fața unei echipe dificile, Teleajenul Văleni, trupă care nu pierduse niciun joc în acest retur de campionat și care, nu mai târziu de săptămâna
trecută, ținea în șah, pe propriul teren, campioana județeană en-titre, CS Păulești. Pe un teren tare, jocul a fost început mai bine, în ciuda absențelor din lot, de gruparea gazdă, Vișan trimițând, în minutul 9, un șut ce a trecut razant pe lângă bara porții adverse, pentru ca, în minutul 14, Dumbărescu să profite de greșeala de începător a goalkeeperului vălenarilor, care a scăpat în față o centrare din lovitură liberă trimisă de Marius Duricu, trimițând simplu în plasă pentru 1-0. Avantajul de un gol a „rezistat” numai 3 minute, fiind dublat de Georgian Ghiță, care, angajat bine de Vișan, a înscris pentru 2-0 cu o lovitură de cap. Același Vișan a ratat, 10 minute mai târziu, o altă ocazie mare, trimițând peste dintr-o situație favorabilă. Replica oaspeților a fost una destul de palidă, aceștia ratând, totuși, o mare oportunitate în minutul 39, atunci când Toma a respins providențial în corner șutul cu latul al lui G. Oprea. Partea secundă a jocului a avut aceleași coordonate, echipa brezeană aflându-se la cârma jocului și ratând, prin Vișan, Șovăială - în două rânduri sau Marius Duricu, ocazia de a mări diferența, în timp ce vălenarii au avut un forcing de orgoliu, în ultimele minute, fără ca poarta „tricolorilor” să fie pusă, însă, în mare pericol. Fluierul final a consfințit victoria brezenilor, o victorie muncită și meritată. Pentru aceștia, programul intensiv de jocuri va continua, aceștia urmând a se deplasa miercuri, la Cornu, pentru duelul ce contează în cadrul fazei optimilor Cupei, pentru ca, duminică dimineața, să ia cap-compas terenul grupării Avântul Măneciu.
Tricolorul Breaza: Toma - Manta, Dumbărescu, Ov. Gheorghe (cpt.), Negotei, Zamfir, Ghiță, M. Duricu, A. Duricu (68 Albină), Vișan (84 Damian), Șovăială. Antrenor: Florin Stăncioiu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog